Werkwijze

Ons eerste contact

Je kunt mij zowel telefonisch als per mail bereiken. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Je krijgt in ieder geval altijd binnen een dag een reactie van mij.

Kennismakingsgesprek

Nadat we elkaar telefonisch of via mail hebben gesproken, kun je besluiten om een kennismakingsgesprek met mij in te plannen.

Je kunt dan het volgende verwachten:

  • het gesprek vind bij jou thuis plaats en duurt ongeveer een uur
  • we bekijken samen wat de knelpunten zijn in je huis, agenda of op kantoor
  • we bekijken samen wat jouw doel is en welke hulpvraag je hebt
  • we doen eventueel een rondje door het huis of het kantoor
  • ik vertel je waarmee ik je kan helpen en hoe het plan van aanpak eruit kan zien

Offerte

Indien je naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek graag wilt weten wat de kosten zijn voor het plan van aanpak wat op jouw situatie van toepassing is dan kan ik een vrijblijvende offerte voor je maken.

Werkafspraken

Besluit je om akkoord te gaan met de offerte dan kunnen we vervolgens een werkafspraak inplannen. Onze samenwerking kan uit één of meerdere werkafspraken bestaan. Een werkafspraak duurt maximaal 3 uur. Tijdens een werkafspraak gaan we samen aan de slag bij jou in huis of op kantoor.

Jij bepaalt het doel van onze werkafspraak en ik begeleid en coach jou om dit doel te behalen. We brengen de probleemgebieden in kaart, bepalen waar we mee gaan starten en wie wat doet tijdens de afspraak. Er is niet een eenduidig systeem wat voor iedereen werkt. Ik vind het belangrijk dat we een systeem vinden wat voor jou werkt en waarmee je later zelf verder kunt.

Evaluatie

Aan het einde van een werkafspraak evalueren we samen wat er goed is gegaan en wat er nog beter kan. Misschien heb je nog vragen of twijfels en hoe heb je de samenwerking ervaren?

Je kunt vervolgens besluiten om zelf verder te gaan met opruimen en organiseren of om nog een werkafspraak in te plannen.

Nazorg

Een aantal weken na onze laatste werkafspraak neem ik telefonisch contact met je op voor een afrondend gesprek.