Hallo, ik ben Saskia van Leenen

Als professional organizer kan ik jou helpen om ruimte en overzicht te krijgen in je huis, administratie, agenda en kantoor en rust in je hoofd.

Je gaat gestructureerder denken en werken, leert effectiever om te gaan met tijd, ruimte en middelen. Je krijgt weer grip op je leven!

Mijn taken zijn onder andere het leveren van advies, begeleiding, coaching en hands-on organizing om jou nieuwe vaardigheden aan te leren.

Wat kunnen we samen doen?

  • We gaan samen aan de slag en ik leer jou om keuzes te maken en weer overzicht te creëren.
  • Door keuzes te maken ben jij in staat om gestructureerder te denken en te werken.
  • We werken er samen naartoe dat de achterstanden verdwijnen en ik geef jou genoeg tips zodat je ook zelf verder kunt.

Wat kun je bereiken?

  • Jij leert effectiever omgaan met je tijd, ruimte en middelen.
  • Jij krijgt meer grip op je leven en energiebalans.
  • Jij krijgt weer ruimte en overzicht in huis, agenda en kantoor en weer rust in je hoofd.
  • Jij gaat weer genieten van de leuke dingen van het leven!

Het doel van een organizing traject kan zijn een opgeruimd en georganiseerd huis, een overzichtelijke administratie, een gezonde financiële huishouding, een realistische en overzichtelijke agenda, een gestroomlijnd huishouden, een georganiseerd kantoor of begeleiding bij een verhuizing.

Mijn hulp wordt ingeschakeld bij verschillende situaties. Denk bijvoorbeeld aan alleenstaanden of tweeverdieners met een drukke baan (met of zonder kinderen) die tijdgebrek hebben, mensen die geen overzicht meer hebben over hun spullen en administratie, mensen die geen grip meer hebben op hun agenda en tijdsbesteding, mensen met een beperking die het niet lukt om structuur te krijgen in het huishouden, mensen die gaan verhuizen, dwangmatige verzamelaars en meer.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (de NBPO). Ik werk volgens de gedragscode, wat betekent dat ik professioneel, zorgvuldig en discreet te werk ga, de klant respecteer en met respect behandel en me blijf ontwikkelen in mijn vak zodat ik jou als klant de best mogelijke zorg kan bieden.

In het onderstaande filmpje, gemaakt door de NBPO, wordt uitgelegd wat een professional organizer doet en voor jou kan betekenen.