Ervaringen

Op deze pagina deel ik graag een aantal ervaringen van cliënten. Zij hebben weer ruimte en overzicht in hun huis, agenda of kantoor en willen daar graag over vertellen!

 


“Saskia is bij mij geweest voor een OpruimScan. Ik had geen idee waar ik op zolder moest beginnen met opruimen. Ik wilde daar graag een ruimte voor mezelf maken zodat ik daar kan knutselen en de administratie kan doen.

Eerst heeft Saskia veel vragen gesteld over de ruimte en wat ik nodig had. We zijn samen naar de zolder gegaan en ze heeft daar tips, adviezen en ideeën gegeven. Dingen waar ik zelf helemaal niet aan gedacht heb. Zo hebben mijn man en ik van kasten geruild door een idee van Saskia.

Ze heeft alles netjes in een verslag uitgewerkt. Ik ben toen zelf aan de slag gegaan met haar tips en beetje bij beetje heb ik de ruimte leeg gemaakt. Ondertussen maakte ik foto’s hoe ver ik was en bleven we in contact. Dat vond ik prettig en dit zorgde ervoor dat ik aan de slag ging.

Ik ben nu helemaal klaar en heb alles netjes ingericht zoals ik het wilde. Ik ben dan ook super trots op mezelf dat ik dit gedaan heb. En het was fijn om Saskia als stok achter de deur te hebben. Ik wilde graag tussendoor laten zien hoe ver ik was.

Saskia heeft mij goed op weg geholpen. Ze is vriendelijk, spontaan en ze weet waar ze het over heeft. Het voelde meteen vertrouwd aan. Het verslag was duidelijk en heeft me goed geholpen.

Bedankt Saskia voor de OpruimScan!”

Monique, Oosterhout

 

 

 

 

 

 

 


 

“Mijn werkkamer en de kelderkast hebben een metamorfose ondergaan. Superfijn! 

Saskia is een opgewekte, empathische en relaxte vrouw die in alle rust ondersteunt bij het opruimen en organiseren van ruimtes. 

Door haar aanwezigheid en hulp heb ik stappen kunnen zetten in het opruimen die ik alleen zo snel niet voor elkaar kreeg. 

Niets wordt geforceerd. 

Als je graag ruimtes op orde wilt hebben en je komt er zelf niet doorheen of aan toe, om wat voor reden dan ook, dan is het inhuren van Organizing op Maat zeker een aanrader!”

Jacqueline, Breda

 

 

 

 

 

 

 

 


 

“Het opruimen van de zolder stond al geruime tijd op mijn lijstje.

Saskia heeft mij geholpen om gemakkelijker keuzes te maken over spullen en een heldere verdeling aan te brengen.

Ze stelde mij vragen als ‘Wat moet er bewaard blijven?’ ‘Wat mag er weg?’ ‘Hoort dit in deze ruimte thuis of elders in huis?’

Daarnaast heeft ze mij geleerd om bij het opruimen focus aan te brengen en niet teveel tegelijk aan te willen pakken. Stap voor stap. 

We hebben samen een goede start gemaakt met het opruimen en ik heb weer volop energie om verder te gaan en de klus af te maken. Heel blij mee!”

Nancy, Bavel

 

 

 

 

 

 

 

 


 

“Het doel van de werkafspraak met Saskia was om de buffetkast in de serre leeg te ruimen.

We willen de serre opknappen en anders inrichten.

Met de hulp van Saskia is het gelukt om een beslissing te nemen over elk voorwerp wat uit de buffetkast kwam.

Aan het einde van de werkafspraak was de buffetkast leeg en waren de voorwerpen verdeeld in drie categorieën: Hier opbergen in de ruimte, Elders opbergen in huis en Wegdoen. 

Saskia heeft mij op een fijne manier gecoacht bij het maken van keuzes. Zeker toepasbaar bij andere opruimklussen in huis.” 

Hilde, Made